Ljudverkstan i Piteå

Norrbottens län

Information

Ljudverkstan i Piteå är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Ljudverkstan i Piteå finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ljudverkstan i Piteå som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1999-11-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljudverkstan i Piteå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-18611.

Piteå arbetar för att verksamheter som Ljudverkstan i Piteå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ljudverkstan i Piteå. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Handel med hemelektronik, bilelektronik och biltillbehör såsom TV, radio, video, stereo, telefoner, mobiltelefoner, microvågsugnar, datorer, datautrustning, bilstereo, billarm, verktyg, CD skivor, DVD skivor, DVD filmer, kablar och diverse tillbehör. Montering, service och installation av TV, radio, video, stereo, datorer, nätverk, datautrustning, mobiltelefoner, bilstereo, billarm och biltillbehör.

Firmatecknare för Ljudverkstan i Piteå är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljudverkstan i Piteå och det är följande personer, Sandström, Erling Tony Bertil som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ljudverkstan i Piteå är 701028-XXXX.