Kakel & Klinker i Norr

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Kakel & Klinker i Norr är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Kakel & Klinker i Norr är ett av dem. Statusen för Kakel & Klinker i Norr är att Bolaget är aktivt.

Kakel & Klinker i Norr är ett Enskild firma och skapades 2004-04-27. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Kakel & Klinker i Norr ska trivas.

Kakel & Klinker i Norr är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av tjänster inom plattsättning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kakel & Klinker i Norr är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01.

Idag är Kakel & Klinker i Norr och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Kakel & Klinker i Norr så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-31464.

.

De som är på något sätt har med Kakel & Klinker i Norr är Persson, Karl Mattias som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kakel & Klinker i Norr har 700815-XXXX som sitt organisationsnummer.