Rosvik Maskin & Fritid

Norrbottens län

Information

Rosvik Maskin & Fritid är ett av många bolag som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Rosvik Maskin & Fritid finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rosvik Maskin & Fritid är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-05-13.

Rosvik Maskin & Fritid som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-01-12. Men sedan 2004-05-13 så har Rosvik Maskin & Fritid varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rosvik Maskin & Fritid så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0911-206613.

Piteå arbetar för att bolag som Rosvik Maskin & Fritid ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rosvik Maskin & Fritid. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Reparation och försäljning av cyklar. Försäljning av rengöringsmedel, städutrustning, polermedel för bilverkstäder och egna hem. Agenturhandel med specialsortiment såsom fyrverkeripjäser, bilreservdelar, hudvårdsprodukter för hemförsäljning. Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon. Butikshandel med hälsokost. Partihandel med sport- och fritidsartiklar (även tvåhjuliga cyklar). Byggnadsmåleriverksamhet. Handel med och service av motorcyklar inkl. reservdelar och tillbehör.

Firmatecknare för Rosvik Maskin & Fritid är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rosvik Maskin & Fritid och det är följande personer, Svensson, Sven Tomas som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Rosvik Maskin & Fritid är 690916-XXXX.