Merix Musiktjänst

Norrbottens län

Information

Merix Musiktjänst är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som Merix Musiktjänst finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Merix Musiktjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-03-06.

Merix Musiktjänst som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2008-03-11. Men sedan 2008-03-06 så har Merix Musiktjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Merix Musiktjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6377931.

Piteå arbetar för att verksamheter som Merix Musiktjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Merix Musiktjänst. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Musikunderhållning, reparationer och justering av musikinstrument. Service och reparation av elektronik, ljud och hushållsmaskiner. Inspelning av skivor. Handel av musikinstrument.

Firmatecknare för Merix Musiktjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Merix Musiktjänst och det är följande personer, Eriksson, Tord Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Merix Musiktjänst är 690827-XXXX.