Klipphörnan i Öjebyn

Norrbottens län

Information

690702-XXXX är organisationsnummer för företaget Klipphörnan i Öjebyn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klipphörnan i Öjebyn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Klipphörnan i Öjebyn finns i.

Klipphörnan i Öjebyn har varit registrerat sedan 1991-01-16 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Klipphörnan i Öjebyn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Klipphörnan i Öjebyn är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Klipphörnan i Öjebyn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klipphörnan i Öjebyn så kan ni göra det på telefon genom 0911-65311 eller genom brev på följande adress:

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Klipphörnan i Öjebyn och det är Lindberg, Gunilla Madelene som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,