AvataR Human Resources

Norrbottens län

Information

AvataR Human Resources är ett av många verksamheter som finns i Piteå. Det är nämligen den kommunen som AvataR Human Resources finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AvataR Human Resources är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-05-08.

AvataR Human Resources som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2008-04-11. Men sedan 1999-01-01 så har AvataR Human Resources varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AvataR Human Resources så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6931169.

Piteå arbetar för att verksamheter som AvataR Human Resources ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för AvataR Human Resources. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Utbildning, utveckling, konsultarbete och försäljning inom områdena organisation personal och ledarskapsfrågor, teambildning, arbetsmiljö, företagsutveckling, personlig utveckling, beteendevetenskap, arbetsmarknadsutbildning, rationalisering, säkerhet, vakttjänster, ordningsvaktsföreningar, projektarbeten, förmedling av utbildningar, kursanordnare, friskvård, massageutbildningar, massagebehandlingar, massagebänkar, massagestolar, massageolja, rehabiliteringsutrustningar, sjukvårdsartiklar, hälsokost, fritidskläder, arbetskläder.

Firmatecknare för AvataR Human Resources är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AvataR Human Resources och det är följande personer, Renberg, Jan Gösta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för AvataR Human Resources är 690506-XXXX.