Friskvård i Fokus Eva Öhman

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Friskvård i Fokus Eva Öhman är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Friskvård i Fokus Eva Öhman är ett av dem. Statusen för Friskvård i Fokus Eva Öhman är att Bolaget är aktivt.

Friskvård i Fokus Eva Öhman är ett Enskild firma och skapades 2002-10-28. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Friskvård i Fokus Eva Öhman ska trivas.

Friskvård i Fokus Eva Öhman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-07. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Massage och friskvård, samt handel med hälso och skönhetsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Friskvård i Fokus Eva Öhman är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21.

Idag är Friskvård i Fokus Eva Öhman och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Friskvård i Fokus Eva Öhman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-73318.

.

De som är på något sätt har med Friskvård i Fokus Eva Öhman är Öman, Eva Birgitta som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Friskvård i Fokus Eva Öhman har 680316-XXXX som sitt organisationsnummer.