Conny's försäljning och Dentalprodukter

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Conny's försäljning och Dentalprodukter. Det finns flera verksamheter som liknar Conny's försäljning och Dentalprodukter i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Conny's försäljning och Dentalprodukter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1998-03-30 så har Conny's försäljning och Dentalprodukter varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Conny's försäljning och Dentalprodukter och det finns fler verksamheter som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Conny's försäljning och Dentalprodukter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Conny's försäljning och Dentalprodukter så kan ni göra det på 0911-239595.

Försäljning av digitala samt oral-videokameror för dentalmarknaden även installation och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Vikman, Lars Conny som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Conny's försäljning och Dentalprodukter har 670724-XXXX som sitt organisationsnummer.