Cartunes i Piteå

Norrbottens län

Information

Cartunes i Piteå hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där Cartunes i Piteå finns. I Piteå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Cartunes i Piteå tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Cartunes i Piteå har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cartunes i Piteå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0911-92322.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Cartunes i Piteå har idag 670720-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cartunes i Piteå

Handel med billjud och biltillbehör för bilar. Service och installation av billjud, biltillbehör och stöldskydd för bilar. Handel med hemelektronik. Handel med elverktyg och verkstadsmaskiner samt service och montering av elverktyg och verkstadsmaskiner.

I Cartunes i Piteå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Leif Patrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .