Annicas Handelsträdgård

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Annicas Handelsträdgård. Det finns flera företag som liknar Annicas Handelsträdgård i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Annicas Handelsträdgård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-16 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2001-04-09 så har Annicas Handelsträdgård varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Annicas Handelsträdgård och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Annicas Handelsträdgård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Annicas Handelsträdgård så kan ni göra det på 0911-71070.

Odling och försäljning av kryddor, blommor, buskar, träd och därtill när- liggande produkter och verksamheter samt personaluthyrning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rönnqvist, Annika Sofia som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Annicas Handelsträdgård har 661102-XXXX som sitt organisationsnummer.