Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design. Det finns flera företag som liknar Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2004-10-26 så har Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design varit registrerat. Idag är Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design så kan ni göra det på .

Mekanisk designverkstad, basämnet är aluminium, material som stål, plast och rostfritt inriktning till reklam-infobranschen, hjälpmedel inom handikapp av olika slag, gemenemanprodukter tex blomlådor, drivbänk, postlådeställ och trädgårdsbänkar samt försäljning av dessa produkter inom privata sektorn.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karolin, Bo Robert som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ralutek-Rosviks Aluteknik & Design har 660811-XXXX som sitt organisationsnummer.