INOVATECH

Norrbottens län

Information

INOVATECH är ett företag som finns i Piteå. I INOVATECH finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ulf Rikard som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med INOVATECH så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå INOVATECH på telefon 070-6377337.

Installation och service av datanätverk (hårdvaror och tillhörande mjukvaror). Utveckling av datanätverkstjänster (t.ex shoppingsystem för internet eller rena databas tillämpningar både inom lokala nätverk och via internet). Design av websidor och drift av webhotell med kundspecifika tjänster upprättade för respektive "hytesgäst". (T.ex ett mindre klädföretag vill börja sälja kläder per postorder och via internet. Vi hyr då ut en "plats" på internet och lägger upp en databas med företagets produkter och denna databas används sedan både för att trycka upp kataloger och för att på internet presentera produktsortiement och priser.)

Idag är INOVATECH av bolagstypen Enskild firma.

INOVATECH är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

INOVATECH innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och INOVATECH är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INOVATECH så är det följande:

INOVATECH har 660522-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.