TILIA Trädgårdsdesign

Norrbottens län

Information

TILIA Trädgårdsdesign hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Piteå som är den kommunen där TILIA Trädgårdsdesign finns. I Piteå så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. TILIA Trädgårdsdesign tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket TILIA Trädgårdsdesign har haft sedan 2005-05-26. TILIA Trädgårdsdesign har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TILIA Trädgårdsdesign så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 090-3096977.

Piteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

TILIA Trädgårdsdesign har idag 650809-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TILIA Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign åt privatpersoner och företag. Konsulttjänster inom ekonomiområdet. Travhästverksamhet. Eventverksamhet. Journalistisk verksamhet.

I TILIA Trädgårdsdesign så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundkvist, Monica Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .