Northern Hunt & Safari

Norrbottens län

Information

650720-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Northern Hunt & Safari. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Northern Hunt & Safari är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Northern Hunt & Safari finns i.

Northern Hunt & Safari har varit registrerat sedan 1996-09-13 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Northern Hunt & Safari så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Northern Hunt & Safari är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Northern Hunt & Safari är följande:

Vill ni komma i kontakt med Northern Hunt & Safari så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Jaktarrangör, jakt & fiskeresor samt försäljning av lappländska hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Northern Hunt & Safari och det är Lindström, Ulf Magnus som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,