Anders Sandberg Taxi

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Anders Sandberg Taxi är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Anders Sandberg Taxi är ett av dem. Statusen för Anders Sandberg Taxi är att Bolaget är aktivt.

Anders Sandberg Taxi är ett Enskild firma och skapades 1993-02-15. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där företaget finns i jobbar för att företag som Anders Sandberg Taxi ska trivas.

Anders Sandberg Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Piteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Sandberg Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Anders Sandberg Taxi och det finns flera företag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Anders Sandberg Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-14242.

.

De som är på något sätt har med Anders Sandberg Taxi är Sandberg, Stig Anders som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Anders Sandberg Taxi har 650607-XXXX som sitt organisationsnummer.