CARSUS Utveckling

Norrbottens län

Information

650430-XXXX är organisationsnummer för bolaget CARSUS Utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CARSUS Utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som CARSUS Utveckling finns i.

CARSUS Utveckling har varit registrerat sedan 2006-06-02 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för CARSUS Utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

CARSUS Utveckling är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för CARSUS Utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med CARSUS Utveckling så kan ni göra det på telefon genom 0911-60604 eller genom brev på följande adress:

Bedriva föreläsningar om medberoendeproblematik och hantering av densamma. Föreläsningar bedrivs på skolor, företagoch eller där behovet finns. Föreläsning om personlig utvekcling och stresshantering.

Det finns olika personer som har en koppling med CARSUS Utveckling och det är Carlsson, Susanne Margareta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,