Aptus-Utvecklar

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Aptus-Utvecklar. Det finns flera företag som liknar Aptus-Utvecklar i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aptus-Utvecklar är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-08-08 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2005-04-28 så har Aptus-Utvecklar varit registrerat och sedan 2001-08-27 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aptus-Utvecklar och det finns fler företag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Aptus-Utvecklar så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aptus-Utvecklar så kan ni göra det på 070-3450432.

Konsultverksamhet med inriktning organisationsutveckling. Utbildning och insatser inom det personaladministrativa området. Kompetensutveckling på individ, grupp och ledarnivå.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Waara Axelsson, Tove Margaretha som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aptus-Utvecklar har 650114-XXXX som sitt organisationsnummer.