Ögonsten

Norrbottens län

Information

Handel med ekologiska varor såsom hår- och hudvård, kosmetik, te och choklad. Handel med rättvisemärkta varor såsom inredning, choklad, te och kläder. Handel med nyandliga varor såsom kristaller, rökelser, tarotkort, böcker, cd-skivor, ljus, stenar och smycken. Föreläsningar och kursverksamhet med inriktning på tidigare nämnda områden, ekologisk frisör, seanser och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ögonsten vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Piteå så är Ögonsten en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Piteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Piteå och i Norrbottens län. Redan 2007-11-29 så skapades Ögonsten och verksamheten är har F-skattsedel Ögonsten har haft det sedan 2008-01-11.

Ögonsten är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

640724-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Piteå.

Just nu är Ögonsten och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Ögonsten så går det att nå dem via telefon på 0911-92105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ögonsten är Lindkvist, Siv Maine Helena som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .