Wibergs Plattsättning i Norr

Norrbottens län

Information

640625-XXXX är organisationsnummer för bolaget Wibergs Plattsättning i Norr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wibergs Plattsättning i Norr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Wibergs Plattsättning i Norr finns i.

Wibergs Plattsättning i Norr har varit registrerat sedan 2005-11-09 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wibergs Plattsättning i Norr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Wibergs Plattsättning i Norr är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Wibergs Plattsättning i Norr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wibergs Plattsättning i Norr så kan ni göra det på telefon genom 0911-207041 eller genom brev på följande adress:

Nybyggen, reparation och ombyggnad. Kakel och klinker, stenläggning. g Kakel och k l i n s t g e n l ä g g n ing.

Det finns olika personer som har en koppling med Wibergs Plattsättning i Norr och det är Wiberg, Ki-Hee som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,