Båtmanstjänst i Piteå

Norrbottens län

Information

640510-XXXX är organisationsnummer för företaget Båtmanstjänst i Piteå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Båtmanstjänst i Piteå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Båtmanstjänst i Piteå finns i.

Båtmanstjänst i Piteå har varit registrerat sedan 2005-03-03 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Båtmanstjänst i Piteå så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Båtmanstjänst i Piteå är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Båtmanstjänst i Piteå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Båtmanstjänst i Piteå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Båtmanstjänster, båtcharter, lotstransporter, transporttjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Båtmanstjänst i Piteå och det är Jakobsson, Rolf Dennis som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,