Lundströms Maskin Teknik

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Piteå och Lundströms Maskin Teknik är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Lundströms Maskin Teknik är ett av dem. Statusen för Lundströms Maskin Teknik är att Bolaget är aktivt.

Lundströms Maskin Teknik är ett Enskild firma och skapades 1997-09-15. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Piteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lundströms Maskin Teknik ska trivas.

Lundströms Maskin Teknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Piteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Maskintillverkning automation och därtill hörande kringutrustning med inriktning mot träindustri och mekanisk industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundströms Maskin Teknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lundströms Maskin Teknik och det finns flera bolag som är det idag i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Lundströms Maskin Teknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0911-65061.

.

De som är på något sätt har med Lundströms Maskin Teknik är Lundström, Hans Gustaf som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lundströms Maskin Teknik har 620404-XXXX som sitt organisationsnummer.