Gierés design & hantverk

Norrbottens län

Information

I Piteå finns det ett Enskild firma som heter Gierés design & hantverk. Det finns flera bolag som liknar Gierés design & hantverk i Norrbottens län. Piteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gierés design & hantverk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-15 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-09-27 så har Gierés design & hantverk varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gierés design & hantverk och det finns fler bolag som är det i Piteå.

Vill man komma i kontakt med Gierés design & hantverk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Gierés design & hantverk så kan ni göra det på 0650-14885.

Hantverkstillverkning samt försäljning av skinnsömnad, sten, träkonst, tavlor, smide, småfolk i lera samt därmed förenlig verksamhet. Kursverksamhet inom tennbrod., avslappning samt massage. Sommarcafé, avslappningsbehandlingar. Grill.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Keinström, Evy Marina som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Gierés design & hantverk har 611109-XXXX som sitt organisationsnummer.