Susannes Redovisningstjänst

Norrbottens län

Information

610730-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Susannes Redovisningstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susannes Redovisningstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Susannes Redovisningstjänst finns i.

Susannes Redovisningstjänst har varit registrerat sedan 2009-03-30 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susannes Redovisningstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Susannes Redovisningstjänst är och det finns flera verksamheter i Piteå som också är .

Firmatecknare för Susannes Redovisningstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susannes Redovisningstjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Susannes Redovisningstjänst och det är Lundgren, Rut Susanne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,