Salong Trettiotre

Norrbottens län

Information

610210-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Trettiotre. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Trettiotre är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Piteå som är den kommunen som Salong Trettiotre finns i.

Salong Trettiotre har varit registrerat sedan 1983-03-31 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Trettiotre så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Salong Trettiotre är och det finns flera bolag i Piteå som också är .

Firmatecknare för Salong Trettiotre är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Trettiotre så kan ni göra det på telefon genom 0911-66329 eller genom brev på följande adress:

Herrfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Trettiotre och det är Sjödin, Maud Anna-Lisa som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,