Generation Systems

Norrbottens län

Information

Generation Systems är ett bolag som finns i Piteå. I Generation Systems finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, Elin Ann Cristin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Generation Systems så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Generation Systems på telefon 0911-66560.

Datasupport, datordrift, databehandling, elektronik försäljning såsom försäljning av datatillbehör, ex. skrivare, scanner, kortdragare, tangentbord, dataprojektorer. Installation av datorer och datatillbehör. Uthyrning av datorer och datatillbehör.

Idag är Generation Systems av bolagstypen Enskild firma.

Generation Systems är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Piteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Generation Systems innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Generation Systems är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Generation Systems så är det följande:

Generation Systems har 600202-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.